GEW е водещ производител на UV системи за печат на етикети и уеб печат, с производствена база от световна класа в централата си в Обединеното кралство, дъщерни дружества в САЩ и Германия и обширен списък от дистрибутори по целия свят.

GEW също е специализирана в проектирането и инсталирането на UV LED системи и представи най-новия си UV LED продукт, LeoLED, през 2019 г. Представяйки следващото поколение за UV LED втвърдяване, LeoLED е съвместим с известната хибридна система ArcLED на GEW. Технологията е преработена и усъвършенствана , за да осигури достъпни за всички UV LED решения, като в същото време осигурява максимална мощност и UV доза.

UV LED curing systems

Тези продукти използват ултравиолетови светодиоди (UV светодиоди) като основен източник на светлина. Десетки или дори стотици UV светодиоди са вградени във високоспециализираните платки на GEW – наречени LED модули. Множество LED модули са монтирани заедно, за да създадат светлинен масив, който може да варира от 15 см до 250 см дължина.

UV lamp curing systems

Тези продукти използват живачни лампи със средно налягане като източник на UV светлина. GEW разполага с различни лампови системи с различни методи за охлаждане, за да отговори на широк спектър от приложения на UV облъчване.

Определете подходящия продукт за вашето приложение, като използвате таблицата, след което се свържете с нас за съдействие:

Excimer systems

Ексимерните лампи GEW произвеждат вакуумно ултравиолетово лъчение за редица приложения и могат да бъдат безпроблемно интегрирани в машини с ширина до 2,3 метра.

Системите на ексимерни лампи на GEW (EXC лампи) използват диелектрични бариерни разрядни лампи (DBD) за производство на квазимонохроматично вакуумно ултравиолетово лъчение, обикновено при 172nm. Това излъчване обикновено се използва за матиране на повърхностни покрития, модификация на повърхностното напрежение за подобряване на адхезията или почистване на повърхността за полупроводникови и медицински индустрии.

GEW проектира и произвежда UV лабораторно оборудване за използване в научноизследователска и развойна дейност и съоръжения за полиграфията. Вариантите на LED и живачни дъгови лампи са налични на склад, докато лабораторните модули по поръчка могат да бъдат произведени, за да отговорят на широк спектър от изисквания, използвайки различни комбинации от производствените UV системи на GEW.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Свържете се с наш консултант за подробности и изготвяне на индивидуална оферта.

Изпратете запитване на:  v.vachev@bis-eng.com