Нашите партьори:

Нашите продукти

Прахово и течно
боядисване NORDSON

Ръчните системи за прахово боядисване от серията Encore® са конструирана за ежедневна интензивна употреба.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лепилни системи
NORDSON

Машините за горещо топене Nordson и системите за дозиране прилагат лепила, уплътнители и покрития върху потребителски и промишлени продукти.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

NORDSON EFD

Прецизните решения за дозиране на течности на Nordson EFD осигуряват най-високо ниво на точност и повторяемост за по-висока производителност с по-малко отпадъци и преработка.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

REKA

Reka изнася своите продукти в над 70 страни по света. В сътрудничество с големи производители на лепила, Reka предлага на клиентите решения, съобразени с техните нужди.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

UV Лампи GEW

GEW (EC) Limited проектира и произвежда Arc и UV LED системи за печат, покритие и преобразуване на приложения.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Продукти за третиране
на метали

Портфолиото на Henkel включва валцуващи масла, машинни смазки, почистващи препарати, предварителни обработки и пасивати, които се използват в много индустрии.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Продукти ECOLAB

Ecolab работи с клиенти в повече от 40 индустрии, за да осигури оперативна ефективност, безопасност, устойчивост и качество на продуктите си.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

GARD

Разположена в Обединеното кралство, Gard Chemicals е специализиран производител на почистващи препарати за горещи и студени лепила.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За Нас

Компанията е създадена 2001г. – сравнително млада със седалище гр. Пловдив и офис и склад в гр. София.

Основната й дейност е съсредоточена в доставката на машини, оборудване и химически материали за сферата на индустрията: хранително вкусова, опаковъчна, обработка на метали, производството на битови електроуреди и други.

Партньори на БИС Инженеринг са американската компания NORDSON, германската HENKEL и гръцката ECOCHEMICAL